Vanaf 20 personen
Hieronder hebben wij enkele voorbeelden van diners die wij voor u op locatie kunnen verzorgen. Al uw wensen zijn mogelijk. Maak met ons een afspraak om alles op uw smaak af te stemmen. Prijzen zijn op aanvraag.
Koude voorgerechten
- Carpaccio van ossenhaas met reypenear, pijnboompitten en een truffelmayonaise
- Tartaartje van gerookte zalm, met meerval en een honing-mosterdcréme
- Bonbon van serranoham gevuld met een appelsalade en balsamico crème
- Proeverijtje van vis, vlees en een soepje


Warme voorgerechten
- Huisgemaakt flensje met warme brie, honing en walnoot
- Gamba’s op een bedje van roerbakgroenten en tagliatelle
- Ossenhaaspuntjes op oosterse wijze
- Krokant gebakken kalfszwezerik met pasta en een dragonsaus
Hoofdgerechten vlees
- Speenvarkenfilet met een honing - mosterdsaus
- Varkensoester met een romige calvados saus
- Kalfsentrecote geserveerd met een rode wijnsaus
- Tournedos geserveerd met een rode portsaus


Hoofdgerechten vis
- Op de huid gebakken zeebaars met een basilicumolie en gemarineerde trostomaatjes
- Gebakken heilbot met een rode pestosaus en Hollandse garnalen
- Gamba’s met tagliatelle en knoflooksaus
- In roomboter gebakken zeetong
Hoofdgerechten vegetarisch
- Gebakken groenten van o.a. champignons, ui, courgette, wortel en paprika met tagliatelle en een roomsaus met peperkorrels
- Combinatie van gevulde courgette, portobello en een huisgemaakte soufflé


Nagerechten
- Een combinatie van witte chocolademousse en melk chocolademousse
- Vanille crème brûlee met haagse hopjes ijs
- Huisgemaakte stroopwafelparfait met een karamelsaus
- Huisgemaakte brownie met vanilleroomijs en slagroom
- Vers fruit met vanille roomijs en slagroom